Over COCO LENI

Onze missie is om premium kwaliteit Duitse Brillen aan te bieden, gemaakt van de beste natuurlijke materialen die iedereen zich kan veroorloven.

We bezuinigen niets op kwaliteit en materiaal bij het maken van COCO LENI Monturen.

Onze brillen zijn gemaakt van natuurlijk Italiaans Acetaat, Hout, Titanium en ethisch verkregen Buffelhoorn.

DUITS ONTWERP

‘Ontworpen in Duitsland’ is nu net zo bekend als ‘Gemaakt in Duitsland’, een teken van kwaliteit.

Ontwerp is niet alleen het maken van een aantrekkelijk product, maar het betekent ook dat je bewust moet ontdekken waar een object voor gemaakt is en hoe deze interactief werkt met de gebruiker en het milieu. In Duitsland is het een traditie om constant het ontwerp, en de impact van dat ontwerp op mensen en de samenleving als een geheel, te heroverwegen.

Daarom ontwerpen we onze eigen monturen in onze studio in Duitsland. We verzekeren dat elk montuur de stevige testen in Duitsland doorstaat zodat jij kunt genieten van de beste kwaliteit brillen voor de laagst mogelijke prijs.

HOE IS HET ALLEMAAL BEGONNEN?

Toen Co-oprichter Matthias Haase (Duitse opticiën met meer dan 20 jaar ervaring) naar de V.S. reisde in 2015, was hij verbaasd dat er bijna geen winkels waren waar je goede kwaliteit brillen kon kopen voor een redelijke prijs. Daarom besloot hij samen te gaan werken met een team vol met creatieve en effectieve mensen om dat mogelijk te maken!

NAAM

‘Coco’ klinkt goed en vergeet je niet snel, en
‘Leni’ komt uit het Grieks en betekent ‘licht of lens/visie’.