Over cocoleni.nl

COCOLENI.nl… zo voordelig kan een bril zijn!

Matthias en Arjun

Matthias en Arjun zijn twee modebewuste ondernemers, die waarde hechten aan klanttevredenheid.

Voordat zij begonnen met hun onderneming was het kopen van een modieuze bril erg duur. Alleen mensen met een groot budget konden meerdere modieuze- en designer brillen kopen en voor velen was het simpelweg te duur om een tweede of derde bril aan te schaffen.

Matthias en Arjun vroegen zich af waarom de prijzen voor brillen zo hoog waren. Zij ontdekten dat het probleem niet enkel de materiaalkosten waren. Ook andere factoren zoals tussenpersonen, opslagkosten, winkelhuur en -onderhoud en salarissen zorgden ervoor dat de prijs van een goede en modieuze bril vaak erg hoog opliep.

Vanuit dat standpunt kwam het idee voor COCOLENI.nl bovendrijven. Samen richtten ze in oktober 2013 COCOLENI.nl op in Annaberg in het Ertsgebergte. Matthias en Arjun werken nu met volle overgave om kwaliteitsbrillen te leveren, die betaalbaar en modieus zijn en die uitsluitend online verkocht worden.

Uitstekende kwaliteit aan betaalbare prijzen, dat is het motto van COCOLENI.nl

Dankzij COCOLENI.nl kunt u op een innovatie manier online een goede, modieuze en tegelijk betaalbare bril aankopen. U kunt kiezen uit een groot assortiment van kwaliteitsglazen, zoals deze ook door erkende fabrikanten gemaakt worden, waaronder American Optical, Essilor, Seiko, Sola en Zeiss.

Op dit moment zijn enkelvoudige glazen reeds beschikbaar voor 6,00 EURO en multifocale glazen al vanaf 36,00 EURO.

COCOLENI.nl heeft op dit moment een aanbod van ongeveer 1000 verschillende monturen!

Daarenboven biedt COCOLENI.nl u een groot gebruiksgemak. De door COCOLENI.nl ontwikkelde software verwerkt automatisch de door u gekozen glazen. Zo wordt de dikte van het glas en de montuur altijd juist gecombineerd. Dankzij deze innovatieve software kunnen we u de grootst mogelijke keuze aanbieden, en kan u naar believen combineren – net zoals bij een conventionele opticien.

Een goede kwaliteit en een lage prijs zijn niet onze enige troef. Wij bieden u ook technisch en esthetisch advies bij de keuze van uw bril. Bovendien kunnen onze klanten steeds vooraf hun bril passen op onze website.

Matthias Haase

Matthias Haase

Matthias Haase is een gekwalificeerde opticien/optometrist (HBO) met meer dan 25 jaar ervaring als zelfstandig docent Optiek. Matthias kent de Duitse markt goed en optimaliseert voortdurend het ontwerp en de kwaliteit van onze producten. Hij toont veelzijdigheid en creativiteit en is naast een echte ambachtsman ook een competent ontwerper.

Arjun Sagar

Arjun Sagar

Arjun Sagar is verantwoordelijk voor de strategische koers en ontwikkeling van het bedrijf. Hij komt uit een familie met een rijke traditie van ondernemen, en kan op vele jaren ervaring in de online sector en in de brillensector terugvallen. Hij is dan ook uitermate geschikt om COCOLENI.nl met vertrouwen de toekomst tegemoet te laten gaan.

Exclusieve aanbiedingen alleen voor abonnees

Newsletter

Exclusieve aanbiedingen alleen voor abonnees