Algemene voorwaarden

1. Toepassingsgebied

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle besteldiensten die geleverd worden door onze online winkel.

2. Contractpartners, contractovereenkomst

Het verkoopcontract wordt overeengekomen met
COCOLENI.nl
Markt 2
09456 Annaberg-Buchholz
Duitsland
Telefoon: +31 85 888 3637 (maandag – vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 13.00 uur)
E-Mail: service@cocoleni.nl

Lid van de beroepsvereniging van Chemnitz en ingeschreven in het register van erkende
ambachtslieden onder nummer 65425.

Beste klant,

We zullen u adviseren en staan graag tot uw beschikking om u van alle nodige informatie te voorzien. Daarnaast zullen wij buiten onze werktijden uw vragen registreren. Deze beantwoorden wij dan zo spoedig mogelijk.

Ons aanbod op het internet is vrijblijvend en beschikbaar zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief het geldende btw-tarief in Duitsland.

De productietijden liggen tussen de 8 en 16 dagen. Dit hangt af van het gewenste type glazen. Wij informeren u dat het ambachtelijk produceren van uw bril meer tijd in beslag neemt door de persoonlijke aanpassingen. We behouden ons echter het recht om deelleveringen te doen. Als uw bestelling ons moeilijk te realiseren lijkt, zult u daar direct van op de hoogte worden gesteld. U kunt deze dan bestelling wijzigen of annuleren.

Het tonen van producten in een webshop, wordt juridisch niet gezien als bindend. het is een vrijblijvende online catalogus. Door op de knop “Bestellen” te klikken, verzoekt u tot de levering van de goederen in uw virtuele winkelwagen. Spoedig wordt u een e-mail toegestuurd als ontvangstbevestiging van uw bestelling. Het verkoopcontract is nu gesloten.

Het contract kan ook vooraf worden gesloten. Als u “PayPal” als betaalmethode heeft gekozen, wordt het contract gesloten op het moment dat u de betaalopdracht bevestigt.

3. Leveringskosten

Bij de prijs van de besteld producten komen nog de leveringskosten. Alle details over de verzendkosten, kunt u vinden op https://cocoleni.nl/verzending

4. Betaalmogelijkheden
COCOLENI.nl heeft de volgende betaalmogelijkheden.

Voorafbetaling
Als u voor “Voorafbetaling” kiest en u heeft een product besteld, zullen wij u per email de naam van onze bank toesturen, zodat u de betaling kunt regelen. Wij zullen dan de goederen leveren na ontvangst van uw bestelling.

Creditcard
Uw creditcard wordt gecrediteerd op het moment dat wij uw bestelling goedkeuren. Als u als betaalmethode “Creditcard” kiest zal een supplement van 0% van de verkoopprijs worden opgeteld bij de kosten.

Automatische incasso
Het verkoopbedrag zal via SEPA van uw bankrekening worden afgeschreven op het moment dat wij uw bestelling goedkeuren. Als u kiest voor de betaalmethode “Automatische incasso” zal een supplement van 0% van de verkoopprijs bij de kosten worden opgeteld.

PayPal
Als u ervoor kiest om het bedrag van u factuur te betalen via PayPal, moet u zich daar in principe eerst registreren. U logt dan in en bevestigt de betaalopdracht (behalve als u een gastlogin gebruikt). U ontvangt extra informatie gedurende het bestelproces. Als u kiest voor de betaalmethode “PayPal/PayPal Express” zal een supplement van 0% van de verkoopprijs worden opgeteld bij de kosten.

5. Persoonlijk ophalen
COCOLENI.nl verzend de goederen alleen per post. Het persoonlijk ophalen van goederen is niet mogelijk.

6. Bewaren van het contract
COCOLENI.nl slaat de tekst van het contract op en stuurt u per email een kopie toe. U kunt op elk moment de algemene voorwaarden raadplegen op https://cocoleni.nl/voorwaarden. De laatste bestellingen staan op uw account en u kunt ze op elk moment raadplegen.

7. Taal van het contract
Contracten worden opgesteld in het Duits.

8. Overig

Als u een wettige ziektekostenverzekering heeft in Duitsland, kunt u eventueel geld terugkrijgen met een eenvoudige declaratie bij uw verzekeraar.

In het geval van automatische incasso, accepteert u dat als geld onterecht wordt afgeschreven en u dit niet kan worden aangerekend, u borg zult moeten staan voor de kosten op voorwaarde van domiciliëring. Voor leveringen buiten Duitsland naar postadressen, accepteren wij alleen maar een betaling via creditcard, via PayPal of voorafbetalingen.

Het totale bedrag blijft te vorderen na bevestiging van de bestelling. Daarom blijven de goederen in ons bezit, totdat de betaling is afgerond.

In geval van vergissing, kunt u ons verzoeken om een wijziging (een annulering) of een korting (een vermindering op de verkoopprijs). Als u dit wenst, kunnen wij een verbetering aanbrengen. De extra kosten zijn voor onze rekening.

Wat terugbetalingen bij verlies betreft, accepteert u dat onze aansprakelijk beperkt is tot onachtzaamheid en nalatigheid. Als een verplichting niet wordt nagekomen door nalatigheid, dan is onze aansprakelijkheid beperkt tot te voorziene schade.

Naast de hier genoemde regels, komt u overeen dat de Duitse wet ter referentie dient voor alles wat met het contract te maken heeft.

Wordt van kracht vanaf 10-10-2014