Verzendkosten en – beleid

Wat zijn de verzendkosten?

Voor leveringen in België, Nederland en Luxemburg, hanteert COCOLENI.nl een vast tarief van € 4,95 per bestelling, ongeacht de waarde van de bestelling en geleverd door GLS.

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Onze productietijd varieert tussen 8 en 14 dagen, afhankelijk van het soort glas dat u bestelde. Wanneer wij uw bril speciaal produceren volgens uw exacte specificaties, kan dit soms meer tijd in beslag nemen. Wij zullen u echter steeds op de hoogte houden van de levertijd. Als uw bestelling door uw specifieke wensen moeilijk te realiseren is, zullen wij u daar tevens onmiddellijk van op de hoogte stellen. U kunt vervolgens, indien gewenst, uw bestelling wijzigen of annuleren.

Kan ik mijn bril op een ander adres laten afleveren?

Uw bestelling kan zonder enig probleem worden verzonden naar een ander afleveradres. U kunt uw nieuwe bril bijvoorbeeld direct laten afleveren bij u op kantoor.

Waar kan ik mijn bestelling volgen?

Vul uw bestelnummer en uw emailadres in op Leveringsstatus. COCOLENI.nl stuurt u dan een code toe waarmee u uw bestelling kan volgen.

Hoeveel keer zal GLS proberen de bestelling bij mij af te leveren?

Hermes zal uw bestelling op drie achtereenvolgende werkdagen proberen te bezorgen. Als de bezorger u niet treft of als hij het pakketje bij de buren heeft afgegeven, zal hij een bericht achterlaten in uw brievenbus. Als het ook bij de vierde poging niet lukt, zal het pakketje weer teruggestuurd worden naar COCOLENI.nl.