Multifocaalbril

Elk van onze multifocaalglazen is een waar meesterwerkje.

Tonen 1-90 van 346 Brillen
Sorteer op
[FAQ_WIDGET=progressive]

Progressieve & Multifocale Brillen - Altijd een optimaal zicht!

Heb jij ook verschillende leesbrillen her en der klaarliggen voor je, maar zelden op de plek waar je deze nodig hebt? Of moet jij ook voortdurend je bril op en neer schuiven om er nu eens over, dan eens door te kijken? Indien je je daarin herkent, zijn we er zeker van dat je interesse zal hebben in onze varifocale en progressieve brillenglazen. Met een bril uitgerust met deze glazen, kan je zowel veraf als dichtbij kijken door één en dezelfde lens. Deze glazen zijn verkrijgbaar in een grote selectie van materialen en designs.

Bij een varifocale bril is de lens zo ontwikkeld dat je bovenaan bijziendheid of verziendheid oplost. Het onderste deel van het glas wordt dan gebruikt om dingen die erg dichtbij zijn, zoals bijvoorbeeld tijdens het lezen, te kunnen zien. De grens tussen beiden is haast onzichtbaar, dankzij de zachte overgang tussen beiden.

Met varifocale glazen moet je dan ook niet meer rondlopen met verschillende brillen, je hebt er nog slechts één nodig. In de wagen gebruik je het bovenste deel van de lens om een goed zicht op het verkeer te hebben, éénmaal thuis gebruik je het onderste gedeelte om je krant te kunnen lezen.

De varifocale techniek is niets nieuws, maar wordt nog iedere dag verder verbeterd. Dankzij de verregaande verbeteringen is gewenning haast niet meer noodzakelijk, en kan iedereen op korte termijn optimaal gebruikmaken van zijn/haar varifocale bril.