Kodak Precise Eyeglass Lenses

KODAK® Lenzen

Koop nu topmerk brillenglazen op sterkte met 50-70% korting bij COCO LENI! Alle lenzen zijn standaard voorzien van een antireflectiecoating.

Kodak Precise is onze premium verbeterde varifocale lens met een brede zone voor dichtbij wat natuurlijke oogbewegingen creëert, een soepele overgangszone en een duidelijke zone voor veraf. Kodak Precise lenzen bieden een helder natuurlijk zicht bij alle afstanden en zijn wetenschappelijk ontwikkeld met behulp van een revolutionair nieuw wiskundig proces genaamd Vision First Design.

DRIVEWEAR® Transitions® Lenses

DRIVEWEAR® Transitions® Lenzen

Meer en verbeterd zicht op de weg met DRIVEWEAR Transitions-lenzen die gebruikmaken van polarisatie om het zicht tijdens het rijden te verbeteren.

Polarisatie van NuPolar® verwijdert fel licht en verblinding van de weg en de motorkap. De fotochromatische technologie van Transitions® past de kleur en tint van de lenzen aan wanneer de situaties bij het licht veranderen, wat zorgt voor een ideale kleur en helderheid tijdens het rijden.

Ontdek meer

Varilux® Physio® Progressive Lenses

Varilux® Physio® Multifocale Lenzen

Een soepele overgang van dichtbij naar veraf en elke afstand daartussen geheel moeiteloos. Varilux® Physio® biedt alle voordelen van Varilux Comfort® en gebruikt het voorgeschreven recept van beide ogen. Uw lenzen worden berekend als een paar en zorgen ervoor dat uw ogen beter samenwerken.

Ontdek meer

ESSILOR CRIZAL Prevencia® Lenses

ESSILOR CRIZAL Prevencia® Lenzen

Marktleidende en gepatenteerde technologieën zorgen ervoor dat Crizal-lenzen voldoen aan uw wensen en bieden voor een zo helder mogelijk beeld aan u een superieure bescherming tegen verblinding, krassen, vlekken en UV-licht.

Ontdek meer