Gepolariseerde glazen

Wil je ook even goed kunnen zien, waar je ook bent? Binnenshuis of buitenshuis? Natuurlijk wil je dat! Maar wanneer je geen polariserende brillenglazen hebt, zie je vaak niet even goed op beide plaatsen. Gepolariseerde zonnebrillen reduceren verblindend licht, zodat je altijd het best mogelijk zicht hebt – zelfs bij het meest felle licht.

Tonen 1-90 van 16 Brillen
Sorteer op

Bescherm je ogen

Iedereen spendeert graag tijd in het zonnetje, maar het is daarbij ook belangrijk om je ogen te beschermen. Onze zon straalt namelijk zowel UVA- als UVB-stralen uit. Langdurige blootstelling aan deze schadelijke Uv-stralen is niet alleen een oorzaak van huidkanker, maar kan ook nefaste gevolgen hebben voor je oog. Denk bijvoorbeeld aan cataract.

Hoe werken gepolariseerde glazen?

Gepolariseerde glazen filteren horizontaal licht, en licht dat horizontaal reflecteert. Fel reflecterende oppervlakken zoals straten en water worden daarom verminderd, waardoor je geen last meer hebt van fel licht en dus beter ziet.

Voordelen van gepolariseerde zonnebrillen op sterkte

De kans is groot dat wanneer je nood hebt aan een bril binnenshuis, je ook nood hebt aan een bril voor buiten. Gepolariseerde glazen zijn beschikbaar voor al onze zonnebrillen op sterkte, en beschermen je ogen niet alleen tegen de zon maar optimaliseren ook je zicht. Hierdoor zal je minder snel last hebben van hoofdpijn. Gepolariseerde zonnebrillen op sterkte bieden je het meest comfortabele, maar ook beste zicht buitenshuis.

Gepolariseerde glazen voor activiteiten buitenshuis

Iedereen heeft voordeel aan gepolariseerde glazen. Zeker bij activiteiten buitenshuis. Zo zal er vaak voor gepolariseerde glazen gekozen worden voor tijdens het rijden, varen en beach sporten. In al deze situaties haal je er zeker voordeel uit wanneer het reflecterende licht gefilterd wordt, en je een optimaal zicht behoudt.