Juridische kennisgeving

Postadres

BRILLARO
Markt 2
Annaberg-Buchholz 09456
Deutschland

BRILLARO GbR is gespecialiseerd in de online verkoop van brillen.

We zijn u graag van dienst!

Telefoon: +31 85 888 3637 (maandag – vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 13.00 uur)
E-Mail: service@cocoleni.nl

Fiscaal nummer bij de Bank van Annaberg-Buchholz: 217/151/23409

Directeuren en vertegenwoordigers van de onderneming: Matthias Haase, Arjun Sagar

 

Erkend opticien bij BRILLARO GbR:
Matthias Haase – bevoegd opticien/optometrist (HBO).

Diploma behaald op 28-08-1987 aan de optometristenopleiding van “Hermann Pistor” te Jena Op 25-02-2008 heeft hij in Duitsland zijn hbo-opleiding afgerond tot opticien/optometrist.

BRILLARO GbR is aangesloten bij de Optometristen Vereniging van Chemnitz.
BRILLARO GbR is lid van de beroepsvereniging van Chemnitz onder nummer 65425.

Professionele gedragscode: Geregistreerd als bedrijf dat vakkundig handwerk levert (Bundsgesetzblatt I, blz. 3074, gewijzigd op 24-09-1998)

U kunt de geldigheid van onze registratie bekijken op het volgende webadres: www.hwk-chemnitz.de

 

Aansprakelijkheid

BRILLARO GbR is buiten de landsgrenzen van Duitsland vrijgesteld van alle aansprakelijkheid met betrekking tot de naleving van de wettelijke bepalingen of toegangsprocedures, als ook de presentatie en de kwaliteit ervan. Bovendien is BRILLARO GbR in geen enkel geval verantwoordelijk voor de ingevulde gegevens van de gebruiker, welke deze ook zijn, noch voor de inhoud van de pagina’s, noch voor de diensten. Zij mogen niet worden gekoppeld aan het domein van cocoleni.nl (https://cocoleni.nl), zelfs als ze gelinkt zijn aan de pagina’s en de diensten.

Aansprakelijkheid met betrekking tot auteursrechten

De inhoud van de service valt in zijn geheel onder het domein van cocoleni.nl (https://cocoleni.nl). De publicatie van onderdelen die toegankelijk zijn binnen onze dienst, als ook het onderliggende computerprogramma, wordt gezien als een schending van de auteursrechten en zijn strafbaar. Alle rechten blijven voorbehouden aan de eigenaar van de auteursrechten BRILLARO GbR.

Zowel de diensten die geleverd worden door BRILLARO GbR als de inhoud ervan zijn uitdrukkelijk bedoeld voor persoonlijk gebruik. Naast de auteurswet van Duitsland, is elk gebruik zonder schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht, ten strengste verboden. Dit is in het bijzonder van toepassing op alle publicaties. Wederverkoop, aanpassingen, namaak, vertalingen, vastleggingen op microfilm, transformaties of reproducties van elektronische systemen met commerciële doeleinden en/of voor het aanleggen of uitbreiden van gegevensbestanden of het maken van kopieën of reproducties op papier, met een ander doel dan het doen van een bestelling, zijn ten strengste verboden.