Oversized brillen

Wordt 2017 het jaar van de retro of komen we voor verassingen te staan? Dit jaar kunt je een hoop kleuren en andere exotisch getinte brillen vinden maar ook variaties op oude thema’s. Wij doen alvast een paar voorspellingen

Wij voorzien meer oversized brillen in de nabije toekomst. Oversized werd groot in de jaren ’70 en is eigenlijk nooit helemaal weggeweest. En dat is niet niks aangezien de meeste modetrends na een paar jaar verdwijnen om nooit meer terug te keren. We zien veel grote glazen de laatste tijd en voelen ons er happy bij. Tijdloos!

Katteoogbrillen met afgeronde lenzen

Kattenoogmonturen zijn uitgesproken vrouwelijk en komen dit jaar uit met fijne afgeronde lenzen die prettig in de hand liggen. Het kattenoog is een stijlvolle aanvulling op een uitgesproken outfit. Met deze lens kun je bovendien in het donker zien!

Ombre frames and lenzen

Ombre is er voor de bedachtzame mens. Ombre is een blijvertje tussen al die frames die komen en gaan. Ombre is een bril die niet alleen je uiterlijke gelaatstrekken beter uit laat komen, maar ook je intelligentie. Subtiel en licht, een reflectie op de moderne tijd.

Hoornen bril

Het leek afgelopen te zijn met zware brillen aan het einde van de vorige eeuw, maar de hoornen bril is back with a vengance. Chroom, kleuren en andere bling geven de van oudsher ècht té serieuze zware hoornen bril weer wat leven. Of deze trend blijft durven we niet te zeggen – té speels en het doet toch wat af aan het serieuze imago van deze montuur. Deze laten we even aan jou over.