Het wordt een bijzondere Valentijn 2017

Deze blogpost is geen zoveelste advies over wat te schenken aan je geliefde deze Valentijn. Wel, misschien toch nog wel een beetje. Alhoewel; liefde kan men op zoveel manieren tonen, en dat is precies waar we het vandaag over willen hebben. Misschien is onze manier nog wel net iets relevanter. Laten we eens kijken naar de mogelijkheid om een bril cadeau te geven, of misschien wel aan jezelf, om er deze Valentijn op je allerbest uit te zien.

Want ja, Valentijn komt weer snel om de hoek. En ongetwijfeld wordt het ook dit jaar weer de onoverkomelijke mengelmoes van boeketten, chocolaatjes,… Valentijn vraagt om een groot hart en een dikke portefeuille. Echter; misschien toon je je liefde wel nóg beter door een cadeau te geven dat er echt toe doet… Of gaan we ook dit jaar voor een zoveelste knuffelbeertje

En dat is precies waarom we jullie graag onze speciale selectie van hoogwaardige brillen en monturen willen tonen. Op deze manier geef je een geschenk waar jij, je geliefde of misschien wel jullie beiden het hele jaar van kunnen blijven genieten. Geïnteresseerd? Zeker blijven lezen.

Dankzij Brillaro.nl krijg je dit jaar niet opnieuw een klassiek boeket of schattig beertje. Wij geloven dat je altijd wel een leuke, kwalitatieve bril kan gebruiken en dat een goedzicht een plezier is voor het hele jaar; Valentijn of niet. Geef je geliefde daarom dit jaar een prachtig modeaccessoire, waardoor ze jou nog beter ziet en misschien wel er nóg beter uitziet.

Iets voor jou? Lees dan zeker verder!

Voor Dames

Brinker

BRINKER Bril

Dit knotsgekke rood, oranje en gele schildpadmotief  zorgt het hele jaar door voor een frisse en leuke look. Een tikkeltje vintage, heerlijk toch! Deze gedurfde kleuren in combinatie met het eclectische design zorgen voor een niet te versmaden uitzicht. Een beetje Valentijnsrood voor iedere dag. 

Bertie

BERTIE Bril

Een heerlijk fris roze, met kleine blinkende steentjes in premium acetaat. Bertie is een erg licht montuur, en daardoor zeer comfortabel te dragen. Een mooie vrouwelijke, doch uitgesproken bril. Leuke details over het hele montuur zorgen voor bewonderende blikken, het hele jaar door.

Laguna Bril

Laguna

Deze mooie two-tone Laguna staat opnieuw in Brillaro’s selectie dankzij de vele goede reacties van klanten, en de looks met Hollywoord allure. Welke vrouw ziet er nu niet graag een beetje glamoureus uit bij het uitgaan? Dit trendy montuur zal iedereen verbluffen, of het nu je man of je date is. Een sprankelend montuur dat er goed blijft uitzien, of het nu dag of nacht is. 

Voor Heren

McBain 

Mcbain

“Mc-too cool for high school!” Het Mcbain montuur is een gedurfd statement. Daarenboven is dit extra stoere accent misschien wel net wat die speciale man in jouw leven nodig heeft, al weet hij dat zelf nog niet. Het zwarte Italiaans acetaat gaat prachtig samen met de scherpe styling. No-nonsense. Klinkt het je bekend in de oren? Dat is Mcbain wel precies (voor) jouw man.

Connor

Connor

Conner is het perfecte montuur voor de alleskunner; hard werken en harder feesten. Geschikt als alledaags montuur, of het nu is om zaken te doen of om te sporten. Conner is een knap staaltje brillenmode, geschikt voor de man die zijn wereld kent. Waarom hem niet dit accessoire geven? Of gaat hij er dan weer net té goed uitzien? 

Marc

Marc

Het Marc montuur heeft al heel wat harten verovert, en onze Marc vindt die aandacht heerlijk. De metallic finish gaat goed met de meeste gezichtsvormen. Geen zorgen maken om dat ideale geschenkje te vinden, hier is het al! Het perfecte cadeau voor Valentijn, of zomaar, gewoon, tussendoor. Je partner zal bijna zo gek zijn van Marc als van jou!

Aarzel niet meer om al onze kwalitatieve monturen te ontdekken bij Brillaro. Oh ja, Leuke Valentijn!