8 Laatste Modieuze Brillentrends voor Dames 2019

Ze zeggen dat schoonheid in de ogen van de aanschouwer is, maar het juiste montuur kan zeker de aandacht grijpen en je zoveel beter voor de dag laten komen. Van het beschermen van je ogen voor schadelijke UV straling tothet verbeteren van je uiterlijk, het juiste montuur laat de hoofden jouw kant op draaien. Van het Vierkante Karl Lagerfeld Montuur tot de Vintage Cat Eye, er bestaat een montuur voor elk van de uitstralingen die jij wilt bereiken. Van de catwalk tot de straat stijl van jouw favoriete fashionista’s, hier zijn de laatste trends in de wereld van damesbrillen die jij zeker moet kennen.

2. De Verlengde Rechthoekige Bril

Voor op de rode loper, of dagelijks gebruik, deze bril haalt de chique look in jou naar voren. Mode is veelal het opnieuw gebruiken van oude trends en dit jaren ’90 montuur is perfect. Ze zijn minimalistisch maar ook overdonderend genoeg om de aandacht van iedereen te trekken. Het kleinere montuur biedt je ogen misschien niet genoeg bescherming voor de zon, maar zijn wel een statement van jouw stijl. Doe jezelf een geheel zwarte bril cadeau en breng jouw innerlijke model naar boven.

4. Randloze Monturen

Heb je genoeg van dikke monturen? Geen zorgen, randloze monturen bieden je redding! Met deze simplistische maar ook chique randloze monturen focus je alle aandacht op jou. Met getinte glazen voeg je extra kleur toe aan je gezicht om je dag beter te maken.

6. Het Vierkante Montuur

Go big or go home, het Grote Vierkante Montuur blijft hip. Het gaat hand in hand met de look van filmsterren – ‘je mag kijken, maar niet aanraken.’ Deze brillen zijn een investering, aangezien ze passen bij elke outfit. Dus haal deze bril voor jezelf focus de aandacht op jou.

8. De Klassieke Ronde Bril

Deze bril is tijdloos en is over de jaren iconisch geworden omdat zoveel beroemdheden de bril hebben gedragen. Kun jij je John Lennon voorstellen zonder deze bril, of onze geliefde tovenaar Harry Potter? Kom dit seizoen tot rust en draag deze Gandhi bril.

COIN

  • €99,00

Dit waren de hipste brillen in de mode van nu. Doe jezelf een zonnebril of normale bril van Coco Leni cadeau en wees de fashionista die altijd in jou schuilde.

1. DeSuper Dunne Cat Eye Brillen

Het is tijd om de jaren ’60 terug te brengen met deze Super Dunne Cat Eye Brillen. Audrey Hepburn zorgde ervoor dat deze look beroemd werd, toen ze de bril droeg in de film ‘Breakfast at Tiffany’s’. Ondanks dat de stijl van de Cat Eye bril veranderd is, met kleinere glazen en puntige uiteindes, zijn dit klassiekers die je zeker niet mag missen. Modellen als Kendall Jenner en Gigi Hadid en stijlicoon Rihanna worden vaak met deze brillen gezien. Haal dit seizoen deze bril voor jezelf, want het blijft nog wel even trendy.

3. De Schild Bril

Wil jij je privacy, maar toch ook gezien worden? Je bent een enigma in deze statement bril, die erg flatteus is en gedragen kan worden in elk seizoen. Het grote montuur heeft iets futuristisch en mysterieus, en je zult vaak iconische ontwerpers zoals Victoria Beckham en Karl Lagerfeld zien met deze schild bril, als onderdeel van hun dagelijkse outfit.

5. De Retro Sports Aviator Bril

Het origineel is ontworpen voor piloten, en dit montuur is al populair sinds Tom Cruise het droeg in Top Gun. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, met deze zonnebril zie jij er sportief en chique uit, en maak je een stoere indruk.

7. De Ovale Bril

Heb je genoeg van je normale vierkante of ronde zonnebril? Probeer een ovalen montuur. Ze zijn simplistisch maar ook glamoureus, een perfecte combinatie voor iedere look. Voeg een beetje vintage toe aan jouw stijl met een bril met een retro sleutelgat neusbrug.

GENEVE

  • €59,00

Ontdek onze brillencollectie voor dames